Számomra az XLC egy meghatározó élményt nyújtott az életemben.


Kovács Adrián


Számomra az XLC egy meghatározó élményt nyújtott az életemben.

2 évet tanultam Anettel és minden perce megváltás volt. Itt gondolok a kimagasló szakmai tapasztalatára, hozzáállására, támogató jellegére és segítőkészségére. Anetten látszik, hogy élvezettel tölti el az angol nyelv és kultúra, valamint mindig tisztában van a nyelv változásával, újításaival.

Tévedés lenne azt állítanom, hogy Anett az elvártakat hozta… Nem! Ő, mikor közép szintű angol érettségire készültünk, B2 szintre készített fel, mert mindig tudta, hogyan kell kihozni belőlem a maximumot. Az oktatás jellegét tekintve a csillagos 5-ös értékelés nem lenne elég, azt a szintet, amit Anett képvisel nem lehet tanulni, erre születni kell. Mindezek mellett egyik órán sem unatkoztam, sőt, rosszabb napjaimon terápiás jelleggel szolgáltak az angolórák, és egyáltalán nem túlzok.

Nemrég vizsgáztam B2-es szinten, ezzel viszont sajnos véget értek a külön angolóráim az XLC-vel, viszont akkora élményt nyújtott, hogy pár év múlva lehet vissza fogok térni, hogy a C1-es nyelvvizsgát is magamévá tudhassam. Köszönöm a felkészítést, a támogatást és a hozzáállást!
Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here