Milyen nálunk az online nyelvoktatás?

Written by on május 24, 2020

Sokat lehet napjainkban hallani az online tanulás, az online óra fogalmát, azonban a gyakorlatban sokan elképzelni sem tudjuk, vajon hogyan is nézhet ez ki, hogyan épül fel és egyáltalán mit érdemes róla tudni. Éppen ezért mai cikkünkben szeretnénk Nektek bepillantást engedni az online nyelvórákba, töviről hegyire megmutatni, hogy az eXclusive Language Coaching Nyelvstúdiónál hogyan működik célorientáltan az élménytanulás.

jelentkezés

Első lépésben egy telefonos egyeztetésre kerül sor, mely egy magyar nyelvű beszélgetés. Ezalatt a nagyjából félóra alatt igyekszünk feltérképezni a különböző kérdéseink által, hogy mi is az pontosan, amire Neked szükséged van, mik a nyelvtanulással a céljaid, hiszen ezek azok a kulcsfontosságú pontok, melyek alapján maximálisan személyre tudjuk szabni az oktatást.

mikor és mennyiért

Ezután az időpontok egyeztetése következik. Megbeszéljük Veled és a nyelvtanárral is a megfelelő időpontot az oktatásra. A nyelvórák díját mindig előreutalással kell intézned, azonban nem kell elsietned ezt a lépést! Lehetőséged van kipróbálni az első óránkat és csak azután dönteni, hogy szeretnél-e részt venni a teljes tanfolyamon.

egyénileg vagy csoportban

Nálunk azt is eldöntheted, hogy egyénileg vagy csoportosan szeretnél tanulni. Egyéni óráknál teljesen a Te tempódra és a Te igényeidre szabjuk a tanmenetet, azonban csoportos órák esetén sem kell aggódnod, hiszen hasonló tudásszinten lévő és egyforma igényekkel rendelkező diákokat csoportosítunk. Ez utóbbi talán elsőre furcsának tűnhet, azonban nagyon fontos az azonos cél meghatározása egy csoport esetén, hiszen nem mindegy, hogy nyelvvizsgára készülsz, turistáskodni mész külföldre, esetleg idegen országban szeretnél munkát vállalni, vagy a munkádhoz elengedhetetlen egy magabiztos nyelvtudás. Mind-mind más módszereket, más szókészletet és más oktatási tempót igényel, így tehát csak azonos céllal rendelkező személyeket osztunk egy csoportba. Természetesen nem csak ezen múlik egy csoport összeállítása, hiszen az is nagyon fontos, hogy a csoport tagjai azonos nyelvtudással, azonos szinttel rendelkezzenek. Éppen ezért a tanfolyam megkezdése előtt egy ingyenes szintfelmérőt írhatsz nálunk. Ezen kívül pedig még arra is odafigyelünk, hogy hozzád hasonló korúakkal tanulhass együtt!

online is személyesen

Szerencsére napjainkban már rengeteg olyan eszköz áll rendelkezésünkre, amelyek megkönnyítik az online tanulást, s ha a helyzet megkívánja, az otthonunkból ugyanúgy beszélgethetünk és láthatjuk egymást, mintha csak az iskolapadban ülnénk. Az online óránkon zoom, skype, discord vagy messenger cam alkalmazásokat használunk, melyek mindegyike könnyen kezelhető. Zoom esetében mindössze egy általunk küldött linkre kell kattintani és máris a virtuális tantermünkben találod magad. Asztali számítógép, laptop, táblagép vagy telefon elegendő hozzá. Viszont a megbízható internet kapcsolat, kamera és mikrofon is elengedhetetlen. Ezek jellemzően már beépítetten megtalálhatóak a legtöbb eszközben. A megosztott képernyő táblaként szolgál, videót, hanganyagot szintén használunk képernyőmegosztással. Továbbá pedig digitalizált tankönyveket, angol társasjátékokat, valamint tanulókártyákat is használunk, hogy a tanulás élmény legyen.

Ha szeretnél megtanulni angolul, csak két kattintás és a virtuális tanteremben velünk együtt elsajátíthatod azt, amit még nem tudsz, elmélyítheted, gyarapíthatod a tudásodat!

Keresd Ormándlaky Anettet +36302060525 telefonszámon, vagy írj e-mailt  info@xlc.hu-ra és átbeszéljük a részleteket.

Élménytanulás célorientáltan!


Tagged as , ,

Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here