Ormándlaky Anett

  Ormándlaky Anett vagyok, az eXclusive Language Coaching Nyelvstúdió megálmodója, tulajdonosa és vezető tanára. Győrben élek, ahol az XLC team értékes tagjaival sokaknak segítettünk más eddig is, és tesszük ezt folyamatosan, ha angoltanulásról van szó. Az idegen nyelvek iránti szenvedélyem tinédzser koromban kezdődött, és maradt rajtam azóta is. Szerencsés vagyok, hisz talán kevesek mondhatják el magukról, hogy a munkájuk egyben a hobbijuk is. 🙂

  Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző főiskolai karán végeztem kétszakosként (angol-francia), majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem angol szakon egyetemi szintű diplomát is.

  2000 óta foglalkozom nyelvoktatással, jellemzően középiskolás és felnőtt korcsoportokat tanítottam, tanítok, 14-től akár 70 éves korig. Tapasztalataimat a közoktatás terén, valamint nyelviskolában és magántanárként szereztem, illetve céges megbízások során. Minden szinten, legyen az kezdő, újrakezdő, alap-, közép-, felsőfok vagy szinten tartó, egyéni igényeknek megfelelő oktatást tudok kínálni. Az általános nyelven kívül az üzleti angolt, a szállodaiparit, az építőipari szaknyelvet is tanítottam már, valamint a cukrászat, a műszaki eladói terület angolját is. EURO, TELC és LCCI nyelvvizsgáztatóként is dolgozom, de a nyelvvizsga felkészítésben ennél nagyobb spektrumon mozgok. (ECL, IELTS, iTolc, Origo, LangCert, Cambridge, stb.)

  Alapvetően személyre szabottan szeretek tanítani, figyelve az egyéni hiányosságokra és erősségekre, akár változtatva az óra eredetileg tervezett menetén, ha ilyen igényt fedezek fel. Számos kiegészítő anyaggal dolgozom, tanulókártyáktól kezdve, társasjátékok, melyek erőteljesen indukálják a kommunikációt, segítik a beszédkészséget, illetve az internet és a zene adta lehetőségeket is beépítem az óráimba. Igény szerint természetesen könyvet is használunk a tanítványokkal, ami egy keretet biztosít az órákhoz (de semmiképpen sem tankönyvszagúan). Lelkesen, szenvedélyesen tanítok, mindig tanulok a tanítványaimtól is, és folyamatosan képzem magamat konferenciákon, tréningeken, online csatornákon, illetve utazásaim során. Mindig van új a nap alatt! 🙂 Élethosszan tanulunk, ez nyitottságot ad a világ befogadására!

  Szeretek utazni, hiszen olyan helyzeteket hoz, amikor igazán élesben lehet használni az idegen nyelveket, melyek mindig kéznél vannak és mindig fejleszthetőek. Továbbá, számomra igazán élvezetes újabb országokat, embereket és gasztronómiájukat, szokásaikat, tradícióikat megismerni. Ez hajtott talán leginkább a nyelvtanulás irányába. Szeretem a kihívásokat, a tanítványaimat is erre biztatom. Az angolt sosem késő megtanulni, tovább fejleszteni vagy szinte tökélyre vinni. Vágj bele, csatlakozz hozzánk most! 🙂
  Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here