Az online nyelvtanulás előnyei

Written by on április 27, 2020

Talán senkinek nem kell kihangsúlyozni, mennyire fontos manapság a nyelvtudás. Az, hogy legalább egy idegennyelven meg tudjunk szólalni, hogy elboldoguljunk külföldön, vagy éppen útbaigazítást tudjunk adni egy belvárosban sétáló turistának. Az angol nyelv beleivódott a mindennapjainkba, lépten-nyomon angol kifejezésekkel találkozunk, így fontos, hogy naprakészek legyünk. Arról nem is beszélve, hogy a szakmai előrejutásnak is elengedhetetlen része a nyelvtudás. Azonban a rohanó világunkban sokszor nem jut idő mindenre, s a nyelviskolába való beiratkozás sajnos a lista végére szorul. Ez azonban nem kell, hogy gátat szabjon a tudás után vágyakozó énünknek, hiszen a modern technológia lehetőséget ad számtalan – korábban elképzelhetetlennek tűnő – új tanulási módszernek. Éppen ezért ebben a cikkben rávilágítok, melyek is az online nyelvtanulás előnyei!

#1 Nem kell kimozdulnod

Az első és legfontosabb előnye az online tanulásnak, hogy a tudást megszerezheted a nappalidban, a kedvenc melegítődben, a kedvenc foteledben. Mindössze egy számítógépre vagy okostelefonra és internetkapcsolatra lesz szükséged, na meg egy jó adagnyi motivációra!

#2 Egyénileg haladhatsz

Ha nem szereted a csoportos órákat, ha frusztrál, hogy idegenek vesznek körül, ha esetleg bátortalan vagy mások előtt megszólalni, akkor az online tanulást Neked találták ki. Nem kell alkalmazkodnod a többiekhez, a saját tempódban haladhatsz és, ha kérdésed merülne fel, az oktató figyelme is egyedül rád irányul! Az online oktatás elérhetősége azonban jó hír azok számára is, akik a csoportos tanulást részesítik előnyben! Hiszen ugyanolyan jó hangulatban, egyszerre többen, mini- vagy kiscsoportban, irányítottan, de mégis csoportra hangoltan fejleszthetitek a beszédkészséget vagy éppen a nyelv gyengélkedő területeit. Fix létszámban vagytok jelen egyszerre az online térben, a virtuális tanteremben, egymást látva és egymástól is tanulva. A jókedv garantált! 🙂

#3 Költséghatékonyság

A következő érv, amely az online nyelvtanulás mellett szól, az a költséghatékonyság! Hiszen nem csak, hogy az útiköltség miatt nem kell a pénztárcádba nyúlni, de az internet adta lehetőségek miatt sem jegyzetekre, sem drága nyelvkönyvekre nem kell költened.

Ha szeretnél megtanulni angolul, csak két kattintás és a virtuális tanteremben velünk együtt elsajátíthatod azt, amit még nem tudsz, elmélyítheted, gyarapíthatod a tudásodat!

Keresd Ormándlaky Anettet +36 30 2060525 vagy írj e-mailt az info@xlc.hu-ra és átbeszéljük a részleteket.

Élménytanulás célorientáltan!


Tagged as ,

Please visit Appearance->Widgets to add your widgets here